Suggesties

Voorgerechten

Kerstomaatjes gevuld met tonijn,kappertjes,olijven en ansjovis, slaatje van rucola,zongedroogde tomaten en een kruidensausje en geroosterd brood
Polenta met eekhoorentjesbrood geserveerd met vers gewokte bospaddestoelen en bieslook



Hoofdgerechten

Winterlasagna( pompoen, gehakt, Duke of Birkshire buikspek,tomaat,groene kruiden,...)
canneloni gevuld met gehakt, jonge bladspinazie en een tomaten basilicum sausje
vegetarische lasagna met vergeten groenten en salsa verde


Deze gerechten zijn ook verkrijgbaar in de traiteur
Binnenkort nieuwe buffetvoorstellen in de traiteur verkrijgbaar.



Valentijnmenu

Glaasje prosecco met kerstomaatje gevuld met tonijn,garnaaltjes,ansjovis,olijven en kappertjes,slaatje van rucola,zongedroogde tomaatjes en kruidenvinigraitte

Geroosterde Sint-jacobsnoot geserveerd met een ravioli gevuld met puree van venkel,gember en gekarameliseerde citroenzeste

Gegrilde lamskoteletjes met tijm met een mousseline van bintjes en parmezaan,gekarameliseerde kerstomaatjes en rucola

Of

Fettuccine met rivierkreeftjes,gegrilde pladijs en een sausje van geroosterde paprika

Trifle met limoncello en pittig rood fruit

45 per persoon
Menu enkel te verkrijgen op reservatie