Heerlijk Italiaans, sinds 1985.

Wat ooit begon als een klein traiteurwinkeltje met enkele verscholen tafeltjes, is inmiddels al jaren lang uitgegroeid tot een heerlijke combinatie van restaurant met traiteur.

Al sinds 1985 voorziet Il Pastaio u van gerechten uit de Italiaanse keuken, gaande van klassiek tot verassend nieuw.
Daarmee is dit pastahuis één van de oudste gevestigde waarden in het Leuvense culinaire landschap! Samenwerken doen we dan ook graag met andere vaste waarden in Leuven en omstreken zoals onder andere beenhouwerij Rondou.

Versheid en kwaliteit is iets wat we al meer dan 35 jaar hoog in het vaandel dragen. Daarom telen wij naargelang van het seizoen enkele van onze groenten zelf, zijn werkelijk alle gerechten huisbereid en zweren we bij heerlijke Italiaanse wijnen van Jublou Patrick en Dulst.


Naast het restaurant voorzien we u ook in onze traiteurdienst van al onze zelfgemaakte gerechten; zowel van onze sauzen, hoofdgerechten, pasta’s en desserts. U kan hier beroep op doen voor uzelf, met vrienden of familie.. tot zelfs heuse feestjes.

Overigens evolueren wij het liefst op maat van onze klant. Daarom verhuisden we in 2015 van de Parijsstraat naar het De Becker Remyplein , waar onze klant parkeermogelijkheden heeft vlak voor de deur… tegenwoordig een felbegeerde zeldzaamheid in het Leuvense!